Αναζήτηση
Αποτελέσματα 1-2 από 2
HACCP και ISO η εφαρμογή τους στην τουριστική ναυτιλία
(ΤΕΙ Πειραιά, 2012)
Στάδια ναυπήγησης κρουαζιερόπλοιου και προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος
(Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ., 2018)
Η παρούσα μελέτη αναπτύχθηκε στο πλαίσιο της πτυχιακής εργασίας με θέμα «Στάδια ναυπήγησης κρουαζιερόπλοιου και προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος». Σκοπός της πτυχιακής είναι η αναλυτική παρουσίαση του τρόπου ναυπήγησης ...