Αναζήτηση
Αποτελέσματα 1-2 από 2
Υγιεινή και ασφάλεια εργασίας σε επιχειρήσεις τροφίμων. Διαδικασία εκπόνησης μελέτης εκτίμησης επαγγελματικού κινδύνου. Εφαρμογή σε μια επιχείρηση αρτοποιείου
(Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ., 2017-06)
Σκοπός της συγκεκριμένης πτυχιακής μελέτης είναι να αναλύσει τους κινδύνους που δημιουργούνται από την εργασία και την επίδραση αυτών στην υγεία και ασφάλεια, η παροχή ορθών πληροφοριών για την αντιμετώπιση τους και για ...
Κανονισμοί ασφαλείας λιμενικών εγκαταστάσεων στον τομέα της φορτοεκφόρτωσης πλοίων στον ελλαδικό χώρο
(Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ., 2018-03)
Στην παρούσα πτυχιακή εργασία θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε τους παράγοντες εκείνους που μπορούν να αποτελέσουν κίνδυνο κατά την μεταφορά επικίνδυνων φορτίων τόσο όσον αφορά σε ανθρώπινες απώλειες όσο σε μόλυνση του ...